Интервю с усмивка: Виолета

Интервю с усмивка: Виолета
July 31, 2020 Подскочи от Щастие

Виолета

ornament

Днес имам удоволствието да ви представя една вдъхновяваща, дейна и креативна жена, която изпълва света на хората около себе си с щастие и красота. Първата ми среща с Вили беше на хорото в Банско, ръка за ръка в ритъма на най-българските танци преди няколко години. Веднага ме грабнаха нейната усмивка и ентусиазъм. Макар да общуваме повече виртуално, с радост следя проектите, с които се захваща и се възхищавам на идеите и упорството й, а в дома ми има материализирани спомени, благодарение на Magic Indoor.

Пъстра, креативна, упорита и борбена, тази млада жена ще напълни сърцата ви с уют и красота – запознайте се с лъчезарната Виолета.

ornament

 1. Представи ни се:
  Казвам се Виолета Мачева – Райколеску на 38 години от София, упоритата зодия овен Имам прекрасен съпруг и две дъщери – Рая на 12 и Руми на 2 години. Ние сме едно рогато семейство. 3 овни, а най-малкото е телец.
  Завършила съм средно образование в Професионалната гимназия по екология и биотехнологии “Проф.д-р Асен Златаров” със специалност “Опазване на околната среда” и изучаване на немски език. Имам бакалавър по бизнес администрация и политология от Американския университет в България. Имам и Master of Business по маркетинг от City University of Seattle.
  Работила съм в рекламна агенция Лео Бърнет като медия планьор, в AVON cosmetics като координатор реклама и събития. От 13 години съм собственик на печатница “Меджик Аутдор”. Имам екип от 16 човека. Предлагаме пълен набор от услуги – от дизайна, адаптацията, предпечата, през печата, до монтажа. Работим с монтажни екипи във всички по-големи градове.
  По време на пандемията започнахме да изработваме и продаваме в цял свят прозрачни защитни прегради за таксита, които разделят шофьора от пасажерите и не позволяват пренасяне на зарази. Вече произвеждаме четири продукта в над 10 000 броя и помагаме на таксимвтрови шофьори в цял свят да практикуват професията си спокойно.
  В момента развиваме марката си Magic Indoor – достъпна, лесна, оригинална декорация за дома или офиса – стикери, картини, фототапети и декорация и подаръци за всички събития.
  Много обичам да танцувам, чета книги, рисувам и плувам.

2. Как изразяваш радостта си?
Обожавам да се смея. Мен рядко ме виждат хората тъжна или намусена, въпреки, че като недоспала майка на двугодишно дете и майка на тинейджър, никак не ми е лесно. А това съчетано с тежката задача на предприемач, се получава малко сложно, но се боря.
Като съм щастлива танцувам и си пея. Много пея в колата, ако ме снима някой ще се получи голям майтап 🙂

3. Какво те вдъхновява, за да се усмихваш всеки ден?
Вдъхновява ме съпругът ми, той е голям перфекционист и много добър баща. Много деен и енергичен.
Вдъхновяват ме децата, усмивките им, радостта в очите. Живея за тяхното щастие. Затова и станах част от международната доброволческа организация Inner Wheel Club Sofia. Нашият главен дългогодишен проект се казва “Деца помагат на деца”. Подпомагали сме с благотворителни събития деца с онкохематологични заболявания, деца болни от диабет, детско кардиологично отделение, деца в неравностойно положение, музикалното училище в София, а последната ни инициатива е в подкрепа на Фондация “Надежда за малките”, които отглеждат изоставени бебета и деца в семейна среда.
Вдъхновяват ме и предизвикателствата в работата и отдадеността на колегите ми, които вече две години, през които аз се посветих до голяма степен на семейството, те работеха неуморно и развиха Меджик Аутдор още повече.

4. Мечтата, която ти дава криле в момента, е:
Честно, в момента си мечтая да се отървем вече от страха, свързан с Ковид 19.
Мечтая за това децата ми да са щастливи!
Мечтая за това, по-скоро имам огромно желание, брат ми, който има здравословни проблеми, да се възстанови по-бързо, а майка ми и баща ми да имат едни по-леки старини.
Мечтая си скоро да се преместим на село и там на чист въздух и спокойствие да отглеждаме децата си.
Мечтая за един по-добър, по-чист, по-спокоен свят, в който всички хора живеят един по щастлив живот. Когато мога да помогна, винаги съм готова и помагам. Това ми дава удовлетворение и смисъл в живота.

5. Пожелайте нещо на Подскочи от Щастие:
Пожелавам на Подскочи от щастие да продължават да са толкова позитивни, забавни и даряващи усмивки на хората, които споделят тяхната философия. Пожелавам също да помогнат на още повече хора да бъдат щастливи и да подскачат от щастие. Трудно е в тези времена да сме непрекъснато щастливи, но трябва да опитваме, защото щастието е в нашите сърца и души.

А ние от Подскочи от Щастие пожелаваме на Вили да продължава да твори щастие за околните и най-вече за себе си, сбъдване на мечтите и здраве. До нови срещи в live видеата на Magic Indoor.